הזרקת בוטוקס בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/02/2023 | 00:08 | מאת: לי

שלום דוקטור אני שמה כובע קרח 10 שעות ביום ויש לי מיגרנה כל יום ועוד כמה ימים אתחיל בוטוקס לראשונה. ידוע לי שאסור להפעיל לחץ על מקום ההזרקה שהחומר לא יתפשט לשרירים אחרים ומעוד סיבות וכובע הקרח גם לוחץ. כעבור כמה שבועות מיום ההזרקה מותר לפי דעתך לחזור לכובע הקרח? תודה רבה

13/02/2023 | 22:25 | מאת: אופיר

ערב טוב דוקטור, יש לי מיחושים בראש, לכמה שניות ואז חוזר חזרה. לפני 4 חודשים ביצעתי ct עם חומר ניגוד ולא נמצא ממצא חריג. יש לציין שאני תקופה עם צוואר תפוס ועושה פמזיוטרפיה ובנוסף בתקופה לא טובה רגשית. האם יש קשר בין הדברים? האם לעשות שוב פעם בדיקות?

שבוע

15/02/2023 | 15:13 | מאת: אופיר

היי דר, אשמח להתייחסות אציין שגם לוקחת אמטריפטלין בהמלצתו של נוירולוג

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש