תרופות נגד כאב.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/02/2023 | 23:52 | מאת: חני

שלום, יש לי מיגרנה כל יום. טריפטנים א עוזרים ולא אופטלגין. ניסיתי את כל התרופות המניעה ועכשיו אני מנסה אמגליטי. עליי לעבור ניתוח במיניסקוס לפציעה רצינית שם וקרע גדול. אני חוששת שלא אעמוד בכאבים שאחרי הניתוח בגלל שגם יש לי מיגרנה כל הזמן. אף פעם לא ניסיתי אופיאטים. איזה כדור כדאי לבקש מרופא כאב שיהיה לי לאחר הניתוח שלא יהיה בעייתי עם מיגרנה? תודה

להתחיל עם אופחאטים לא מומלץ. ניתן לנסות זלדיאר שיש לו אלמנט דומה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש