בדיקת m.r.i מוח לאחר סוג של פירכוס ואיבוד הכרה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/02/2023 | 09:11 | מאת: עופר

אני בין 60 בבדיקה מצאו שיש לי שינויים איסכמיים על רקע מיקרו אנגיופתיה אשמח לתשובה מרגיעה ,הבדיקה נעשתה לאחר שעברתי סוג של פירכוס ועוד נימצא בבדיקה מוקדי אות גבוה בחומר הלבן השיטחי והעמוק של שתי ההמיספרות,מוקדים לקונריים קטנים בגרעיני הבסיס.

09/02/2023 | 21:10 | מאת: אופיר

היי ד"ר אחרי כמה זמן כדור אלטרול 10 מג צריך להשפיע? לוקחת לכאבי ראש

אלטרןלט היא תרופה מונעת ולא נועדה לטיפול בהתקף חריף. באם טיפול מונע יעיל לעתים יש להמתין 1-2 חודשים.

12/02/2023 | 15:51 | מאת: עןפר

לא קיבלתי תשובה לשאלתי..אשמח לקבל תודה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש