אלטרול 50 מ"ג לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/02/2023 | 15:20 | מאת: יעקב

שלום רב, לוקח אלטרול 50 מ"ג (2 כדורים) בהמלצת נוירולוג לטיפול בכאבי ראש כרוניים. התחלתי במינון של 25 מ"ג למשך שבעו ואז עליתי ל 50 מ"ג. אני כבר חודש וקצת במינון של 50 מ"ג. יש לי 2 תופעות לוואי מהתרופה הזאת: 1. הפה שלי יבש מאוד כל הזמן ובקושי מצליח לדבר מרוב שהוא יבש. 2. עצירות קשה האם צריך לתת לתרופה עוד זמן בכדי שהתופעות לוואי יעלמו? או שחודש זה מספיק זמן בכדי להגיע למסקנה שהתופעות לוואי פה בכדי להישאר? תודה מראש

אלה שתי תופעות לוואי שכיחות, לא נראה שיעלמו דבר עם הרופא שלך לגבי מינון או שימוש בתרופות אחרות למניעה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש