לחץ תוך גולגולתי PTC

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/02/2023 | 07:04 | מאת: חיה

שלום רב , בת 29 לפני שבוע במיון אובחנתי עם ptc , סיטי תקין, לחץ פתיחה 45. פניתי בגלל כאבי ראש, איבוד ראייה והבזקי אור בעיניים,טנטון באוזן וירידה משמעותית בשמיעה, בנוסף לנימול בפנים ובראש וכאבי עורף. לפי בדיקת נוירואופטלמולוג אכן נראתה בצקת דיסקות בעצבי הראייה.קבלתי אורמוקס 1000 ביום ושוחררתי. שבוע מאז אני נוטלת את התרופה, כאבי ראש עדיין ממשיכים, הבזקי אור וכן מאבדת את הראיה לשניות, האם זה תקין? כרגע זה לא הועיל, האם לוקח הרבה זמן לתרופה עד שארגיש הקלה וההבזקים ייעלמו? נאמר לי שאם יש החמרה במצב לחזורלמיון, למה הכוונה החמרה, האם ההבזקי אור ואיבוד הראיה נחשבים להחמרה כי היו לי מקודם. תודה רבה דר"

כאבי הראש חיה עשויים להתמיד לעתים גם לאחר שהלחץ יורד. שבוע זה זמן קצר מאד יחסית. תמשיכי במעקב הנוירואופטלמולוגי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש