כאבי ראש חזקשל 14 שנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/02/2023 | 20:15 | מאת: יעקב

אני סובל כבר 14 שנה מכאב ראש חזק יום יום, וסובל סבל רב טפלתי בכמה מרפאת של כאבי ראש ונוירלגים בכירים, האם יש לי עוד תקווה שזה יעבור איך שהו, אני מאד מחכה לתשובה תודה מראש

קשה לדעת יעקב, אבל המחקר מתקדם ואולי תבוא לך ישועה בעתיד הקרוב. מאידך כדאי לדבוק במומחה אחד לכאבי ראש וללכת אתו בנסיון לגישות שונות ככל הניתן. לא להתיאש.

06/02/2023 | 12:56 | מאת: יעקב

כהמשך לשאלתי הקודמת האם יש לשאר הגולשים וקוראים את השאלה האם יש לכם איזה דבר מנסיון לכתוב לי תודה מראש

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש