מיגרנה לאחר גיל המעבר והורמונים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/01/2023 | 19:40 | מאת: סיגל

בת 57,שנתיים וחצי עם הורמונים בשנות ה 20,30 שלי היו לי מגרנות וכאבי ראש יומיומים כרוניים. בחצי השנה האחרונה חזרה של כאבי ראש כרוניים שאם לא לוקחת כדורים הופכים למגרנה. האם יכול להיות קשר לזה שאני לוקחת הורמונים? האם זה יכול להיות תופעת לוואי כמו כאבים בשדיים שבעקבותם הגניקולוג מוריד לי את המינון ואחכ מחזיר. האם זה קשר מוכר? אם כן אני אפסיק לפי הוראות הגנקולוגג. אני לוקחת בעיקר כמניעה לאוסטופאוזיס ומחלות טרשת.

כן סיגל יתכן קשר להורמונים תחליפיים לאחר סיום המחזור. ניתן להפסיק בתיאום עם הרופא המטפל אבל לעתים חולפים כמה חודשים עד לשינוי במידה ואכן זו הסיבה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש