Facial magrine - טיפול?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/01/2023 | 07:32 | מאת: סיגל

אני אשה בת 57 עם היסטוריה של מגרנות שנעלמנ לקראת גיל 40. ברקע פיברומלאגיה שבשליטה עם כדורי ssri כמה 20 פלוס שנים. בחצי השנה האחרונה החלתי לסבול שוב מכאבי ראש שלא מושפעים משום כדור רגיל,ומכאבי שיניים קשים במיוחד בחייך העליןן. מגרנת פנים זו האבחנה של רופא פה ולסת. מפנה לנוירולוג עם המלצה לדפלפט. האם ניתן בכלל לקחת דפלטפ כאשר לוקחים באותו יום גם לוסטרל וקרדילוק. תודה.

כן בהחלט.

26/01/2023 | 00:17 | מאת: אופיר

התחלתי להשתמש באמיטרפטלין לפני שבועיים, אם היו תופעות לוואי הן כבר היו מופיעות? או שאחרי זמן ממושך?

כן ניתן

28/01/2023 | 11:25 | מאת: אופיר

לא הבנתי, מה הכוונה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש