אוזן ימין ומיגרנה.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/01/2023 | 18:05 | מאת: מיכל

שלום יש לי מיגרנה כרונית שמתבטאת בעיקר בעיקר באזורי ימין של הראש. יש לי גם טינטון ומידי פעם יש לי כאבים רק באוזן ימין. האם זה תסמין של מיגרנה? ברוב הפעמים שאני הולכת לבדיקה לא מוצאים כלום אבל זה עוד כן אוזן שפעם הייתה לי בה דלקת חמורה עם סתימה לפני 6 שנים. שים את הטפסים של מיגרנה אז מה אפשר לעשות תמיד ללכת לבדוק גם אם זה פעם בשבוע כי אולי אני אפספס דלקת? תודה רבה

הכאב באוזן אינו מאפיין מיגרנה. לא תמיד כאב באוזן נובע מדלקת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש