זריקה למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/01/2023 | 18:06 | מאת: אורח

שלום ד"ר קוריצקי. אני בן 32, סובל ממיגרנות שנים ארוכות, בתדירות של 3 התקפים בחודש (כל התקף נמשך 24 שעות לערך). מעוניין לנסות זריקה נגד מיגרנה בשם אג'ובי ויש לי כמה שאלות בנושא 1. האם הצטבר מספיק מידע לגבי בטיחותה של התרופה? האם ניתן להזריק אותה באופן קבוע, אחת לחודש, ללא חשש? 2. האם תרופה זו, כתרופה ביולוגית, פוגעת או מדכאת באיזשהי צורה את המערכת החיסונית? 3. האם יש הגבלה על לקיחה של תרופות אחרות במגביל לשימוש באג'ובי? תודה

שלום, כן יש מספיק ידע הבטיחות גבוהה ביותר לא ידוע על תופעות לוואי קשות. היות ומדובר על נוגדנים אין שום השפעה או דכוי מערכת החיסון ואין מגבלה על שימוש בתרופות אח

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש