כאבי ראש אחרי קבלת חיסון שני לקורונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/01/2023 | 12:32 | מאת: נתי

שלום, מאז קבלת החיסון השני נגד קורונה יש לי כאבים בראש מאחורה קרוב לעורף ובצדדי הראש. כל יום הכאבים הללו מאז ואין שיפור/לא פוסקים. כבר מעל שנה הכאבים ובאותה עוצמה כמדומני. האם יכול להיות שמדובר בגידול סרטני שנוצר מחומר החיסון?

ממש לא! חיסון כזה אינו קשור לגידולים. יתכן צירוף מקרים. פנה למרפאה לכאבי ראש או למומחה לכאבי ראש שיוכל לאבחן ולעזור לך.

23/02/2023 | 18:45 | מאת: נתי

שלום, הגעתי ל2 נוירולוגים ושניהם אמרו שלדעתם לא מדובר בגידול. בנוסף, לדעתם אין צורך בבירור ע"י בדיקות הדמיה. למרות זאת הראשון נתן הפניה לבדיקת סיטי ראש. עוד לא הגעתי לבדיקה בגלל החשש מהקרינה המסרטנת שעלולה להחמיר את המצב. האם כדאי לחזור לאחד הרופאים ולבקש הפניה לMRI/אולטרהסאונד? או להגיע לבדיקת הסיטי למרות הסיכון?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש