אפילפסיה מיגרנות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/01/2023 | 01:55 | מאת: נופר

הבחנתי לפני שנה וכמה חודשים באפילפסיה , הוחלפו כמה תרופות עקב תופעות לוודאי קשות וחלקן לא עזרו, ניתן לי למיקטל ועדיין אני באותו מצב, נוספו חי קפיצות שרירים . מדוע רופא מטפל מבקש לעשות eeg וידאו באשפוז בשנית למרות הזמן הקצר שחלף מהראשון ? והאם יש קשר בין האפילפסיה למיגרנות וכאבי הראש ?. תודה

ככל הנראה נופר אין קשר ישיר בין מיגרנה ואילפסיה. אני מניח כי הרופא רוצה לקבל אבחון טוב יותר של ההתקפים בעיקר עקב הכישלון התרופתי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש