איך ניתן לקבוע מה מקור הכאב?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/12/2022 | 08:01 | מאת: ספיר

שלום, אני בת 26. מזה 3 שנים יש לי כאבים נוירופטיים לסירוגין באוזן אחת. ב4 החודשים האחרונים הם התגברו ונעשו גם תכופים יותר. בדיקות מעבדה שללו מחלות אוטואימוניות. בנוסף ביצעתי mri ראש. עדין אין פענוח. תהיתי כיצד אפשר לגלות אם מקור הכאב הוא מרכזי או פריפרי? בנוסף.. האם יש אפשרות שמקור הכאב הוא בכלל צווארי? אני בחשש שלא ימצאו את מקור הכאב. בינתיים טיפול תרופתי לא כ"כ מועיל. תודה מראש.

29/12/2022 | 15:44 | מאת: ספיר

מעדכנת שה- mri יצא תקין. מה מומלץ כעת לעשות?

אם הכאב בתוך האוזן ובלוע יתכן ומדובר על נוירלגיה של העצב ה9 (גלוסופרינגאוס) התיעצי עם נוירולוג או רופא כאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש