כאבי ראש שלא חולפים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/12/2022 | 11:56 | מאת: הה

שלום אני בת 21, הריון שני שבוע 15. מיום רביעי האחרון אני עם כאבי אראש חזקים מאוד (בין 7 ל10 בחומרת הכאב) + תחושה של ראש כבד. + סחרחורת, חולשה ובחילות. כאב הראש מתמקד בעיקר מעל העיניים ומאחורה במקום המקביל בערך למצח. יש מעט קושי בלכופף את הראש- מכאיב בחיבור בין הצוואר לגב. הייתי כבר פעמיים במיון לשלול דלקת קרום המוח, לא עשו דיקור מותני אך אמרו שזה לא נראה להם התסמינים אלא יותר וירוס. אלא שכרגע אני נוטלת טיפות אופטלגין- שזה התרופה הכי חריפה לכאבים שמותר לי לקחת- וללא שיפור! מה אפשר לעשות ומה זה יכול להיות?

11/12/2022 | 12:27 | מאת: הה

אציין שבדיקת קורונה שלילית

11/12/2022 | 13:20 | מאת: הה

לפני כמה חודשים עשיתי MRI והיה לי ציסטה בסינוס מקסילארי שמאלי- ייתכן ויש קשר?

אם כאבי הראש חזקים, מתמידים ולא חולפים יש לשקול דימות ב MRI אכן אנחנו מוגבלים במשככי כאב. לציסטה המקסילרית לא אמור להיות קשר לכאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש