כאבי ראש בלתי פוסקים מעל שבועיים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/11/2022 | 22:14 | מאת: כאב ראש בלתי פוסק כבר מעל שבועיים

שלום רב,מזה כשבועיים וחצי אני סובלת מכאבי ראש חזקים מאוד לאורך כל שעות היום, לוקחת משככי כאבים כל 4 שעות בערך, הכאב כל הזמן ברקע ולעיתים מוחמר עד כדי לחץ ודמעות בעיניים,המצב לא נסבל,הרופאת משפחה נתנה בדיקות דם,הכל תקין,ישנה כמו שצריך רוב הזמן ועדיין הכאבים לא פוסקים,יש לי תור לנויירולוג רק בסוף החודש ואני ממש מודאגת שחלילה מדובר במחלה מסכנת חיים,מעבר לזה איכות החיים שלי ירודה ונפגעה בכל מישור. יש ימים שאני לא מסוגלת לבצע פעולות פשוטות . מה זה יכול להיות??איך אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר?האם יש סכנה בלקיחת משכי כאבים כמה שבועות,מה הפיתרון מלבד סבל אינסופי ובלתי ניתן להכלה?חייבת להוסיף ולציין שבעבר אובחנתי עם מיגרנות אבל לא היה לי התקף כמה שנים ובטח שזה לא מיגרנה כמה שבועות רצוף ללא הפסקה בכלל. בת 37 ללא מחלות רקע נוספות. בבקשה תשובתך המהירה,חסרת אונים ומפחדת מאוד.תודה

שלום, באם מדובר על כאב ראש חדש, ללא היסטוריה דומה יש לבצע בירור מצב זה מצדיק פנייה לחדר מיון לבצע CT של המוח. במידה ויהיה תקין ניתן לטפל סימפטומטית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש