כאב ראש המופיע אחרי אימון כח

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/10/2022 | 12:53 | מאת: דוד

אני בן 46 ומתאמן מס. חודשים ללא מסגרת בבית על משקל גוף, שכיבות סמיכה וכו. כשעה אחרי תום האימון אני חש כאב ראש ובחילה הנמשכים יומיים שלושה ויותר. עברתי לאימון בחדר כושר על משקולות יד ויממה אחרי האימון שוב מופיע כאב הראש. ממה זה נובע ומה אפשר לעשות? חדר הכושר משפיע עלי לטובה נפשית ופיזית ולא הייתי רוצה לוותר עליו לתשובתך אודה, דוד

שלום דוד, כאב ראש לאחר מאמץ פיסי הוא תופעה מוכרת, מאידך יש לברר הגורם. מומלץ לפנות לנוירולוג לאבחון מדויק של הגורם ואז ניתן לטפל בהתאם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש