כפות רגליים נרדמות למשך 6 דקות כול יום 11 פעם ביום לאחרונה .

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/10/2022 | 23:37 | מאת: לירון

שלום רב ד"ר , שמי לירון גבר בן 26 עם תסמונת טורט , אספרגר וחרדה , לוקח תרופות פסיכיאטריות קבועות כגון : גאודון , אסטו , פרולול ללב , סרוקוול , אסיוול , טופמקס , אורמוקס לכאבי ראש חזקים וליתר לחץ תוך גולגולתי שמצאו לי לאחרונה , ותוסף תזונה קבועה חומצה פולית 400 מ"ג . בשבועיים האחרונים התחיל לי בשתי כפות הרגליים תחושת נימול חריפה קיצונית , עקצוץ , ונרדם מאוד חזק למשך 6 דקות 11 פעמים ככה ביום וזה מקשה עליי לתפקוד בעבודה . מדוע ד"ר ? ? האם צריך לבצע EMG , או בדיקה אחרת ? או חוות דעת דחופה ? זה משהו מסכן חיים ? תודה רבה ד"ר ובברכה .

שלום לירון, פורום זה עוסק בכאבי ראש. עליך לפנות לפורום מתאים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש