שינה פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/10/2022 | 19:51 | מאת: דנית

שלום, אני עם מיגרנה כרונית ובעקובתה עייפות כרונית וגם עקב שינה לא איכותית עקב ריפלוקס למרות תרופות. אני קמה ב 10 בבוקר. משלוש עד שלוש וחצי ישנה חצי שעה. בשש וחצי יש לי שוב נפילת אנרגיה ממש קשה. אני רוצה רק לשכב לנוח קצת אבל ישר ארדם. האם שינה של רבע שעה עד שבע בערב כשהולכים לישון בשתיים בלילה עלולה לפגוע באיכות השינה בלילה ועדיף לישון רק בצהריים עד חצי שעה? תודה רבה

שלום דנית, ישנן תרופות לא ממכרות שעשויות להקל על העייפות הכרונית. פני למומחה שינה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש