פגיעה קוגנטיבית מריבוי מסכים בן 21

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/10/2022 | 14:16 | מאת: יובל

היי דוקטור, לפני כחצי שנה השתחררתי, ועוד כחודש אני מתחיל ללמוד. אחרי השחרור ידעתי שאני אתחיל ללמוד רק עכשיו ושיש לי חצי שנה פנויה, אבל לאחר הכמעט שלוש שנים האינטנסיביות בצבא הרגשתי נוח בזה שלא עשיתי שום דבר וככה חצי שנה כל יום הייתי משהו כמו 10-12 שעות בטלפון על האינסטגרם טיקטוק ויוטיוב עזרתי קצת במטלות הבית וראיתי טלוויזיה(כל החברים שלי עדיין בצבא או בחול) ובכללי כמעט ושלא קמתי מהמיטה בתקופה של החצי שנה תמיד שהייתי בטחפון הרגשתי כאבי ראש וחוסר צלילות וגם לפעמים טיקים אבל לא היה לי דחוף לשנות את זה ופשוט חיכיתי שהזמן יעבור. הפסקתי עם השגרת חיים הזאת לפני שבוע כשהתחלתי להתכונן לתואר, בזמן שאני מתכונן שמתי לב שהחשיבה שלי הרבה יותר איטית ממה שהייתה פעם וגם הזיכרון שלי ממש ירד. רציתי לשאול האם זה נגרם בגלל איך שחייתי את החצי שנה האחרונה? ואם כן האם זה יחזור למצב הקודם או שזה שינה לי את היכולות הקוגנטיביות לטווח הארוך?

ההתנהגות אולי מרמזת על תגובה דכאונית . עם לא חולף כדאי להוועץ ברופא המשפחה או פסיכיאטר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש