דלקת קרום המוח vzv ומעקב אחרי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/08/2022 | 19:31 | מאת: מאי

ערב טוב דוקטור אשמח באם תוכל לעזור לי בהכוונה המתאימה עבר כחודש ושבוע מאז שחליתי במנגיטיס vzv לאחר 5 ימי טיפול באציקלוביר דרך הוריד ושבועיים ולטרקס 3000 מג ביום עדיין רדימות בראש ובצוואר ונןקשות, רגליים כבדות, לחץ בראש כ 5 ימים לאחר סיום הטיפול התרופתי יצאו לי שוב 2 הרפסים אחד בלחי ואחד בצוואר רופא המשפחה ביקש שאקח ולטרקס במינון של 500 מג שלוש פעמים ביום למשך 4 ימים ליתר ביטחון עדכנתי את הרופא ששחרר אותי מבית החולים מחלקה פנימית הוא התייעץ עם רופאה זיהומית ביקשה שאקח ולטרקס במינון של 1000 מג למשך 10 ימים נוספים ואני צריכה לראות נוירולוג נוירולוג אמר שזה בתחום מרפאה זיהומית והרופאה זיהומית חושבת הפוך מה עושים? למי עליי לפנות? אני עדיין עם תסמינים כפי שציינתי מי הכתובת למקרה שלי אני מפחדת שהדלקת תחזור אשמח לעזרתך כמו תמיד תודה רבה על העזרה מאי

שלום מאי, הטיפול האנטי וירלי ניתן ע"י הזיהומולוג, את הסימפטומים כדאי שיעריך נוירולוג,עם זאת יתכן ויחלפו ספונטנית תןך זמן לא ארוך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש