מיגרנה ופעימות שרירים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/08/2022 | 18:37 | מאת: מיכל

שלום, יש לי מיגרנה כל יום והכאב הוא גם במצח ובלחיים לעיתים אך שם תמיד זה הרגיש כואב או פועם עדין שמי שיראה אותי לא יראה ששרירים בפנים זזים. אתמול בליחה בפנים בין הפה ןהלחי החלו לי פעימות חזקות במשך 10 דקות שממש רואים את השריר או העור זז מהר. היום באותו מקום זה יותר עדין אבל גם חזר לכמה דקות שממש רואים בצילום וידאו. האם זה עקב המיגרנה או שקשור לשרירים? תודה

יתכן מיכל וקשור לעצב הפנים שגורם לשריר להתכווץ. באם לא חולף היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש