גלי אלפא ומיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/07/2022 | 17:37 | מאת: מיכל

שלום, צפלאי לא עזר לי ויש לי בבית גם אלפא סטים שידוע לי שלא ממש יעיל למיגרנות אם כי מעט מידע שכן. קראתי שהמכשיר מעלה גלי אלפא. מצד שני מצאתי ברשת על מרפאה מחו"ל שטיפלה באישה שהמיגרנות שלה נגרמו ממצב של עודף גלי אלפא והיה צריך להוריד אותם. האם אכן זה סיכון להשתמש באלפא סטים כי אולי זה יגרום לי לעודף גלי אלפא או שכבר יש לי עודף? תודה

לא ידוע לי על מיגרנה מעודף גלי אלפא. מאידך היעילות של הכשיר במיגרנה לא מוכחת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש