Pppd סחרחורת ומיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/06/2022 | 23:27 | מאת: שני

שלום ד"ר, כבר שנה שיש לי מיגרנה וסטיבולרית 24/7. מנסה עכשיו טיופולים מונעים. בהרצאה של רופא מחו"ל הוא ציין שלעיתים יש גם pppd. הסחרחורת אצלי היא לא סיבובית אלא כמו על ספינה כאילו מטלטלים אותי קדימה ואחורה. איך ניתן לדעת אם יש גם pppd? יש לציין שיש לי טנטון שמתגבר כשהמיגרנה והדיזינסס מתגברים. האם ל pppd יש טיפול שהוא שונה מהטיפול במיגרנה? תודה מראש

PPPD היא אבחנה קלינית לעתים מלווה מיגרנה מגיבה לעתים לתרוםות נוגדות דכאון מסוג SSRI או SNRI שהן פחות יעילות במיגרנה. פני לנוירולוג המטפל שלך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש