סחרחורת ורעידות בשרירים לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/05/2022 | 00:40 | מאת: אבי

שלום רב, אני חליתי בקורונה לפניי כחודשיים מאז אני סובלת מרעידות בשרירים וזרמים בגוף וסחרחורת בעיקר שעומדת במקום הייתי אצל נוירולוגית נתנה לי כדור בשם amitriptyline לקחת בלילה ראיתי תתופעות קצת חוששת האמת ואמרה לי לעשות ct ראש מוח מחכה לתור.. השאלה למה זה קורה לי שיש לי רעידות בשרירים ?? הבדיקות דם תקינות אבל ממש סובלת

אין חשש אבי ליטול התרופה, יתכן תופעות של מתח לכן עקצוצים ורעד בשרירים.

30/05/2022 | 17:59 | מאת: אביב

תודה ד"ר אריה, אבל התופעות לא מהכדור מלפניי יש לי מימה התופעות מהקורונה יכול להיות? ממש סובלת

30/05/2022 | 18:17 | מאת: אביב

בגלל שאתה נוירולוג מומחה אשמח לדעת האם ככה הקורונה עושה רעידות בגוף בשרירים וגם עיקצוצים ? שאני עומדת על הרגליים כאילו יש לי כמו סחרחורת כזאת אשמח למענה גם לגביי זה

11/11/2023 | 14:44 | מאת: רוני

אהלן אבי גם אני סובלת מאותה בעיה של הרעידות מצאת פיתרון?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש