לחץ ומיחושים בראש תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/04/2022 | 15:41 | מאת: אלי

שלום, כבר כחצי שנה אני סובל ממיחושים שונים בראש ובעורף. קבוע ולא נעלם. מעין לחץ שמשתנה ברחבי הראש . שינה טובה ללא הפרעות, בבוקר כמעט ולא כואב אבל זה מתגבר במשך היום. הייתי אצל נוירולוג הביא לי ויטמינים B , די עזרו לתקופה קצרה , אבל לאחר שהפסקתי זה שוב חזר. 2 רופאי משפחה שלי חושבים אני משוגע, או לא מבינים מה יש לי. זה נורא מקשה לי על אורח החיים. ביומיום אני מאוד רגוע, סביבת עבודה נעימה ורגועה , מרגיש נפשית מאוד טוב בסה''כ . בדיקות דם שלי תקינות. אשמח לעזרה .

13/04/2022 | 09:27 | מאת: ללא שם

אני גם חווה כאבי ראש. תיקח מולטיויטמין, תבדוק אם הוא מתגבר / מופג בעת פעילות גופנית (אם זה מופג אז זה סימן טוב), ותבקש מרופא המשפחה אלטרולט.

אלחי שלום, אתה מתאר סוג של כאב ראש תעוקתי, ויטמינים אינם טיפול יעיל יש תרופות אותן ניתו לוטול כטיפול מונע. פנה למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש