כאב ראש מלפני האוזן הימנית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/04/2022 | 14:10 | מאת: ללא שם

שלום דוקטור. שאלתי כבר את השאלה, אבל אני לא מבין מה הפתרון לה לפי התשובה שלך. נוירולוג הפנה אותי ל-"פה ולסת" ול-MRI עם כדורי אלטרולט, ואמר שהוא 20 שנה בתחום ולא שמע על כאב ראש כזה. יש לי תחושה שגם הבדיקות לא יעזרו, אלא רק יוכיחו שלא קיים איזשהו גידול. בבקשה תכוון אותי, האם ניתן לעשות ניתוח כירורגי לקטיעת העצב באיזור האוזן? קטיעת הווריד? בסדר. אז מה כן ניתן לעשות שיפתור את הבעיה?

פנה למומחה לכאבי ראש שיאבחן סוג כאב הראש ואז יתאים לך טיפול מונע תרופתי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש