כאב ראש מלפני האוזן הימנית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/04/2022 | 19:16 | מאת: ללא שם

שלום דוקטור. שאלתי כבר את השאלה, אבל אני לא מבין מה הפתרון לה לפי התשובה שלך. נוירולוג הפנה אותי ל-"פה ולסת" ול-MRI עם כדורי אלטרולט, ואמר שהוא 20 שנה בתחום ולא שמע על כאב ראש כזה. יש לי תחושה שגם הבדיקות לא יעזרו, אלא רק יוכיחו שלא קיים איזשהו גידול. בבקשה תכוון אותי, האם ניתן לעשות ניתוח כירורגי לקטיעת העצב באיזור האוזן? קטיעת הווריד? לידיעתך, כשאני מזיז את העיינים לצד ימין במהירות, יש איזושהי קפיצה באיזור האוזן, גם כשהלסת סגורה. קישור לשאלה ששאלתי: https://www.doctors.co.il/forum-3689/message-1295166/

לא הצלחתי להגיע לקישור. אבל אין שום טעם בקטיעת עצב.יכול רק להחמיר המצב.

10/04/2022 | 07:28 | מאת: ללא שם

בסדר. אז מה כן ניתן לעשות שיפתור את הבעיה?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש