מה נחשב יותר יעיל?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/04/2022 | 15:39 | מאת: אפרת

שלום ד"ר" למיגרנה כרונית שהיא כל יום כבר 8 חודשים. כאב בצד ימין ובשתי נקודות בין הראש לצוואר, מה נחשב יותר יעיל בוטוקס או הזרקת לידוקאין וסטרואידים? ולגבי הזרקת לידוקאין וסטרואידים, האם גם בזריקה הזאת יש אפקט מצטבר וכדאי להמתין כמה זריקות כדי לדעת אם זה עובד או שאם אחרי זריקה אחת לא עזר אז אין טעם לעשות שוב כעבור כמה חודשים? תודה רבה

שני טיפולים שונים אפרת. ההזרקה של הסטרואידים לרוב יותר לאפקט מקומי. אם לאחר פעם ראשונה לא יעיל מפחית מאד הסיכוי ליעילות בפעם נוספת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש