טופמקס, אנדומצין , מיגרנה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/04/2022 | 19:26 | מאת: מרינה

שלום בת 25, בעקבות מיגרנה כמעט יומיומית, אני מטופלת בטומפקס , 100 מ"ל ביום , כדור בבוקר וכדור בערב , וב indomematacine , 3 פעמים ביום , 25 מ"ל(1), 50(2), הייתי מטופלת גם בנורטילין שהופסק בעקבות אצירת שתן וכיום אני רק על 10 מ"ל אלטרול ובדרך להפסיקו. לאחר שהודעתי על עייפות, תשישות, וחולשה וכאבים בכל הגוף ממש, וגם כאבי ראש , דיכוי תיאבון ומצב רוח ירוד,הניורלוג אמר לי גם להתחיל להוריד את המינון הטופמקס על מנצ להפסיק אותו , כיום אני לוקחת 50 מ"ל וכל 5 ימים אני מורידה ב 25 מ"ל . אבל אני עדיין חווה את אותם התופעות לוואי , האם יכול להיות שזה גם מאינדומצין ? או שריכוז הטופמקס עדיין גבוהה בגוף שלי וייקח עדיין זמן? אני מתוסכלת ממש, המצב קשה , אני עייפה מאוד ברמה שלפעמים קשה לי לעמוד על הרגליים

אם הטופמקס הוא הגורם יעבור יותר זמן עד שאפקט הורדת המינון יתבטא.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש