מיגרנה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/04/2022 | 23:42 | מאת: יעל

שלום, יש לי כבר מעל לשנה מיגרנה וסטיבולרית 24/7 כל יום. הדיזינסס כאילו מטלטלים אותי קדימה ואחורה כמו על ספינה בים מאוד מפריע ולעיתים יותר מהכאב. עוצמתו גם משתנה ולעיתים ממש חזקה. האם תרופה כמו קנדור תוכל לטפל גם בסחרחורות או שיותר סביר שאם תעבוד תעזור יותר לכאב? האם זה נכון שיותר קשה לטפל במיגרנה וסטיבולרית כרונית לעומת מיגרנה כרונית רגילה? תודה

שאלות חוזרות. המשך בטיפול הנוירולוג שלך. לא תמיד יותר קשה לטפל בסוג זה של מיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש