ממי מקבלים הפנייה להזרקת נויראלגיה טריגמינלית?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/04/2022 | 22:21 | מאת: ללא שם

יש לי כאב ראש באיזור שלפני האוזן הימנית -בעיקר באיזור שקיימים כמה ורידים. במצבים שאני לא מרוכז או נלחץ, אז הכאב גובר, ועם הכאב גובר הלחץ. בדקתי את כל האופציות, ואין שום צורך בנוירולוג כדי לדעת שזה "נויראלגיה טריגמינלית", אף על פי שהנוירולוג חשב שזה רק מיגרנה או כאב ראש רגיל מלחץ - זה לא. בדיקת אף אוזן גרון תקינה. בדיקת עיניים תקינה. הכאב מרגיש כאילו יש עקצוצים מהאיזור, כאילו יש חור בראש, וחשיבה חלשה בצד השמאלי של הראש. השאלה היא ממי מקבלים הפנייה להזרקה? האם אפשר לקבל הפנייה מנוירולוג פרטי? אני רוצה לבדוק אם ההזרקה אכן תשפר את הכאב ראש. הכאב לא רק "כואב לי" אלא מפריע לריכוז שלי ולחשיבה מאוד.

זו ממש לא נוירלגיה טריגמינלית. המיקום לא אופיני והכאב בנוירלגיה טריגמינלית נמשך לשברירי שניות או שניות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש