הזרקת בוטוקס התווית נגד

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/03/2022 | 15:52 | מאת: יפית

שלום, עקב מיופתיה נוירולוג ממחקת שריר ועצב אמר לי שבוטוקס למיגרנה במקרה שלי עלול להחליש את השרירים בצוואר. האם יכולה להיות תועלת בהזרקה של חלק מזריקות הבוטוקס למיגרנה ולהוריד את הזריקות לצוואר או שבכלליות גם שאר השרירים על אותו עיקרון עלולים להחלש וזה לא יהיה טוב? והאם זריקת בלוק של לידוקאין וסטרואידים גם על אותו עיקרון תחליש לי את הצוואר? תודה

הנוירולוג כמובן צודק, מאידךשיתרשם עם יש חולשה בשרירי הפנים וגם הצואר וימליץ יתכן על מינון קטן יותר או שימליץ לא להשתמש כלל בבוטוקס.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש