ורטיגו וכאבי ראש אחורי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/03/2022 | 08:08 | מאת: אני

שלום. עקב ורטיגו תנוחתי הולך וחוזר בשנים האחרונות הפנו אותי לנוירולוג. ההתקפים באים ואז מטופלים בפיזיוטרפיה וסטיבולרית, אפליי, וזה מטפל בהתקף ואז תקופת שיקום עד לאיזון סביר לא מלא. מדוע יש צורך בנוירולוג אם הבעיה בקריסטלים? בעיות נוספות במקביל: יש גם טינטון קבוע שמתחזק בעיקר בהתקפי הורטיגו. מצד שני קיימת בעיה של הירדמויות בידיים , רדיקלופתיה כרונית עקב פריצות דיסק בצוואר ולחץ עצבי. כאבי ראש אחורי ומאחורי האזניים בנקודות מסויימות שנרגע עם כדורים אך כאילו תמיד שם במגע. ולפעמים קורה התקף כמו כאב חשמלי שנעלם לבד, כמו מכות חשמל למספר שניות, כדורים לא עוזרים. אורטופד זיהה את זה את הכאב בראש אחורי ככאב אוקסיפטלי או משהו כזה. השאלה הנשאלת שלי לפי דעתך האישית כמובן, מדוע עקב הורטיגו רופא הא.א.ג הפנה אותי לנוירולוג? תודה רבה מראש

ככל הנראה אני בדיוק בגלל התלונות הנוספות ויתכן שהוא מתרשם שלא מדובר רק על סחרחורת תנוחתית על רקע קריסטלים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש