אי אישור של הקופה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/03/2022 | 21:37 | מאת: שני

שלום, אני במכבי. ניסיתי טופמקס נורטילין ודרלין מעל ל 3 חודשים כל אחד. הנוירולוג הגיש אותי לאמגליטי ומכבי דחו בטוענה שלקחתי רק סימבלטה. אותה לקחתי לפני שנים והנוירולוג בדק וראה שרכשתי את כל התרופות.עשיתי איתו פגישה טלפונית והוא אמר שאגיש להם לבד שוב ואסביר. האם ישנם דברים חשובים שעליי לעשות? נכתב לי שאני יכולה לפנות לוועדת חריגים בתשובה שלהם. האם כדאי ישר לפנות לוועדת חריגים? והאם כן חשוב שנוירולוג יעזור לי ויכתוב להם שוב? תודה רבה

שני את צריכה לבקש טופס הנפקת התרופות שיראה שאכן רכשת התרופות עליהן את מתייחסת באם אין לך הוכחה כזאת יהיה קשה לקבל אישור.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש