טופמקס ופגיעה בראיה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/03/2022 | 23:04 | מאת: יהלי

אשמח לברר: בעלון של טופמקס מצויינות בתופעות לוואי פגיעה בראייה בקבוצת מיגרנה קראתי על כמה שהראיה התדרדרה מאז טופמקס. האם זה הפיך? והנימולים הם הפיכים ברגע שמפסיקים? והאם לפי דעתך כדאי להתחיל עם טופמקס גם נוגד דיכאון בגלל שמצויין בעלון שהיא עלולה לגרום לדיכאון? תודה מראש

הטופמקס אינו מדרדר הראיה אלא במקרים נדירים מאד גורמת לעליית לחץ תוך עיני ומכאן ירידה בראיה שחולפת בד"כ עם הפסקת הטיפול. לא אין צורך לשלב נוגד דכאון כבר לפני הטיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש