שילוב טיפולים ביחד

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/12/2021 | 01:26 | מאת: ירדן

שלום ד"ר לאנשים שיש להם כל יום מיגרנות ורוצים להגיע לכמה שפחות מיגרנות האם אפשר לשלב אג'ובי עם בוטטקס ועם חסימה עצבית הכל ביחד? חלק באופן פרטי. ולגבי אג'ובי והטיפולים הדומים, בקבוצות מיגרנה אני קוראת על נשים שלאחר כשנה שאג'ובי או החברות האחרות עזרו להם המצב חזר להיות כמו לפני הטיפול. האם אתם שומעים ממטופלים לעיתים שאחרי כמה חודשים או קצת שנים הטיפול הביולוגי כבר לא עוזר? תודה מראש

שלום ירדן, יש מחקרים שמראים שיש אפילו שיפור עם הזמן לעומת זאת מנסיוני יש מקרים בהם האפקט חלף. לא ניתן עדין לחזות מראש.אג'ובי וובוטוקס עשוי להיות שילוב טוב אין ממש מידע מספק בעניין זה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש