כאב ראש בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/12/2021 | 16:43 | מאת: ללא שם

מעין הרגשה שהמוח לא מסוגל לתפקד בצד הזה, לא מסוגל להכיל מידע, ויותר עצבני - ובעיקר מכווץ. האישון בצד הזה של הראש מכווץ לפעמים, לעומת האישון בצד השני. למרות שרופא עיניים אמר שאין בעיה. גם כשהייתה לי התרחבות אישונים, האישון בעין הימנית קטן וגדל. אני מרגיש כאילו המוח השמאלי הוא רגיל והגיוני והימני לחוץ ועצבני. כשזה ממש כואב אני סוגר את העין הימנית. זה מעין הרגשה של צביטה, ואני מרגיש כאילו זה ממש כיווץ של המוח בצד ימין. הווריד ליד האוזן פועם, ומידי פעם גם יש מעין טיקים מהראש ומהעורף מורגשים. זה גם עושה אותי רעב וצמא. כבר אולי שנים שאני מתאר את ההרגשה הזאת. אני לא מסוגל לתפקד ככה וזה מוציא אותי מריכוז. יש לי גם טיקים משמאל לעין שמאל. בגלל זה אני רוצה לנסות את התרופה "ויואנס" כי זאת תרופה שעוזרת בריכוז, כי יכול להיות שזו בעיה של ריכוז. או שהמשקפיים לא מתאימות. אבל יש לי תחושה שזה נוירולוגי, ואולי משהו במוח הימני...

שלום, נשמע יותר כבעיה על רקע נפשי חרדתיהיוועץ ברופא המפפחה שיפנה לבירור בהתאם.

20/12/2021 | 12:24 | מאת: ללא שם

אני לוקח "סרנדה 50" כבר כמה חודשים וזה עוזר לי קצת. אבל, אני עדיין מרגיש את כאבי הראש האלה. לרוב כשאני מתעסק בפעילות כמו קריאה, נגינה בפסנתר, ספורט או שתיית אלכוהול הכאב ראש מופג. אך הוא חוזר. ואני לא יכול לעסוק בפעילויות אלה כל הזמן. הכאב ראש עושה אותי רעב במיוחד וצמא. בגלל זה חשבתי לקחת תרופות ל-ADHD, כי תופעת הלוואי של תרופות מסוג זה הפוכות לכך - כלומר, יעשו אותי לא רעב (כמו שאמור להיות). ולכן אני חושב גם לקחת תרופה לזה. בבית הספר לא הייתי מרוכז, ואני מרגיש שאני לא ממצא את פוטנציאל הריכוז שלי. מה אתה חושב? נראה שיש איזשהו מחסור בדופמין? הבנתי גם שתרופות לADHD יכולות לעזור גם בחרדה. האם אפשר אפילו לנסות במשך כמה חודשים? ואם כן, אפשר לקבל מרשם מרופא משפחה לכך?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש