לחץ במצח סטרס וחרדות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/11/2021 | 11:24 | מאת: איילת

בוקר טוב, בת 53 גרושה חרדתית סידרתית ובסטרס קבוע, תופעת של איבוד שמיעה במהלך 10 שנים טופלתי בסטרואידים ומאז נשארתי מטונטנת. המקרה של איבוד שמיעה האחרון היה בספטמבר 2021 גם הייתה לי תחושה של חוסר יציבות ולחץ בראש הלכתי לביקורת גם אצל נורולוג בחצי שנה האחרונה עברתי סוג של טראומה נפשית וכנראה עכשיו אני בפוסט מזה חודשיים אני עם עורף נוקשה וכואב ולחץ כמו חגורה במצח ולעיתים ברקות מטופלת אצל פיזיוטרפיסט. יש לי גם תופעת עיקצוצים בפנים ואני נלחצת מזה. חשוב לציין שבכל ארוע של איבוד שמעיה בוצע אמאראיי וברוך השם הכל תקין. אמ.אר.אי האחרון ב 2016. ביקרתי גם אצל רופא עיניים כולל לחץ בעיניים והבדיקה יצאה תקינה . מיותר לציין שאני נלחצת יותר מהתופעות. (כדורי הרגעה עוזרים לי)אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה ובשורות טובות

התופעות שאת מתארת איילה עשויות לנבוע מביטויים פיזיים של חרדה. יתכן כי טיפול לכוון הזה עשוי לעזור.

21/11/2021 | 10:02 | מאת: איילת

תודה רבה לך ד"ר על תגובתך... האם הלחץ/כאב במצח בעורף ומאחורי האוזן יכול להימשך יותר מחודש?? תחושת העיקצוצים לשמחתי נעלמה חייבת לציין שאני לא רגועה בכלל, זה ממש מדיר שינה מעיניי ואני חושבת על הגרוע מכל. התחלתי טיפול בצמחים וטיפולים אלטרנטיביים. האם יש מקום לדאגה? האם כדאי לראות נורולוג?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש