מיגרנה וסטיבולרית ושכמות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/09/2021 | 01:02 | מאת: יעל

שלום, יש לי מיגרנה וסטיבולרית שחלק מהכאב בנוסף לסחרחורות הוא גם ב 2 נקודות בין חיבור הראש לצוואר וזה מקרין קצת לצוואר. לפני 8 חודשים החלו לי כאבים בשכמות ימין ובחלק קטן מהזמן גם בשמאל. זה לא עובר 8 חודשים למרות פיזיותרפיה וחשבתי שאולי זאת מתיחת שריר עקב תנועה לא טובה שאני לא יודעת לשים את האצבע על אותה תנועה. האם כאבים ממקור שרירי בשכמות יכולות להיות גם עקב מיגרנה? וחוץ מבוטוקס וטיפול ביולוגי, מה עוד אפשר להזריק לאזור 2 הנקודות בין חיבור הראש והצוואר? תודה רבה

שלום יעל, מתח שרירי בשכמות נפוץ מאד, שיטה טובה לטיפול היא "דיקור יבש" (IMS) שעשוי לשפר המצב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש