כדורים או קנאביס מה עדיף?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/05/2021 | 17:58 | מאת: אביאל

שלום לך ד"ר יקר ! אני סובל ממיגרנות כמעט באופן יום יומי זה 27 שנה ! בכל התקף אני לוקח חצי כדור סומטרידקס כאשר בכדור שלם יש 100 מ"ג . לא תמיד עוזר היתי אומר עוזר 70- 60 % וגם לאחר מספר שעות ופעמים שלוקח עוד חצי כדור נוסף לשאלתי : האם טיפול בקנביס כדאי יותר? או עדיף מבחינה בריאותית? היות וסומטרידקס גורם שוב למחרת היום למיגרנות ! תודה רבה רבה לך!

שלום אביאל, סומטידרקס אינו טיפול מונע, פנה למומחה לכאבי ראש להתאים טיפול מונע בין אם תרופתי, ביולוגי או קנביס.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש