טשטוש ראיה ןמיגרנות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/04/2021 | 10:56 | מאת: אלונה

שלום רב, סובלת ממיגרנות כרוניות ותכופות 35 שנה. בזמן התקף שימוש בסומטרידקס. עשיתי שימוש שלושה חודשים באג'ובי-הפסקתי בגלל שחשתי קושי בזכרון ודכדוך. שימוש קבוע ב50 מ"ג לירקה 6 שנים. לאחרונה שעות רבות במהלך היום סובלת מטשטוש ראיה. בדיקת ראיה-תקינה. יובש בעיניים מטופל. האם יכולה להיות סיבה נירולוגית? האם עלי לגשת לרופא מתחום מסויים? בברכת תודה מראש, אלונה

פני לרופא עיניים או לנוירואופטלמולוג שזה רופא עיניים המתמחה בקשר שבין העיניים למערכת העצבים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש