כאב חד צדדי לאחר שימוש במייבש שיער

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/04/2021 | 15:08 | מאת: דנה

שלום רב, לפני 5 ימים חפפתי את הראש והשתמשתי במייבש שיער בחום יחסית גבוה . הרגשתי על הקרקפת אזור מאוד רגיש וייתכן גם פצע ,לחצתי על האזור והתחיל כאב ראש בצד שמאל של הראש כולל חלק שמאלי של המצח ,כאב פועם בחוזק בינוני ,שנעלם לזמן מה וחוזר. בהתחלה חשבתי שזו מגרנה ,סבלתי בעבר במיוחד לפני המחזור ,אבל זה לא מתאים למגרנה מפני שעברו כבר 5 ימים . חשבתי שקשור למזון ,יש לי רגישות למוצרים שומניים ,אכלתי משהו שומני באותו יום ,אבל לא חושבת שזו הסיבה . חשבתי על נברלגיה עקב המזגן במכונית ... מפני שנמשך יחסית הרבה זמן התחלתי לחשוד מגידול או אנגיומה.. אין לי סחרחורות. סליחה אם חפרתי יותר מדי ... מה דעתך ? תודה רבה

הכי סביר דנה מיגרנה בהתקף ארוך. השתמשי במשככי כאב למשך כמה ימים אם לא עוזר היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש