כאב ראש פועם בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/03/2021 | 20:01 | מאת: מאיה

שלום, בת 32, מאובחנת עם מיגרנות ללא אאורה כמספר פעמים בחודש, פעם אחרונה לפני כשבוע וחצי (וקרישת יתר שמתבטאת כחריגה בהומוציסטאין שדווקא החריגה כיום נמוכה וללא נטילת תרופות לכך, אם זה רלוונטי). היום למשך 3 דקות החל לי פתאום מעין כאב ראש פועם מאוד מצד שמאל, וגם עם תחושה מזערית בקרקפת הקדמית השמאלית ולקראת האמצע. מספר שעות לאחר מכן שוב למשך כדקה. מספר שעות לאחר מכן לחצתי מעט על הרקה ובן רגע הכאב הזה שוב הופיע למשך דקה, לא יודעת אם זה מקרי או שיכול להיות קשר. האם יש סיבה לדאגה? ללכת לבדוק? או יכול להיות שרירי? זה לא היה באמת כואב או חזק מדי, אך ללא ספק נלחצתי. תודה רבה.

יש מאיה כאבים קצרי משך חד צדיים עזים, לרוב מלווים באודם בלחמית העין ,דמעת ונחיר סתום. מאידך יתכן ואלה כאבים ממקור שרירי שיעלמו. צריך להמתין לראות אם הכאב הופך לשהו יותר מסודר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש