אג'ובי -האם יש אפקט מצטבר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/03/2021 | 09:44 | מאת: אלונה

שלום רב דר' קוריצקי, אני 3 חודשים עם אג'ובי, ההשפעה חלקית. מיגרנות תכופות ורבות יחד עם זאת מינון של 50 סומטרידקס עוזר לעומת 100 בעבר. יש לי שאלה, האם לזריקות אפקט מצטבר? אני רוצה להפסיק חודש, להבין מה אני מרגישה (לדעתי יש תופעות לוואי אצלי אבל בגלל פיברומיאלגיה כבר לא מבחינה "מי נגד מי"). האם אפשר /רצוי להפסיק חודש ולחזור לזריקות? תודה רבה על התייחסותך, אלונה

המעקב אחר מטופלי הנוגדנים לCGRP כולל אג'ובי כמובן מראה שהתגובה תשתפרת עם הזמן מאידך ניתן כמובן לדלג חודש ולהשוות המצב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש