מכשיר צפלאי ונרוויו התחלת שימוש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/03/2021 | 23:29 | מאת: שירי

שלום ד"ר, רכשתי את מכשיר הצפלאי ועוד לא התחלתי להשתמש, כי כבר 3 שבועות שיש לי התקף אורטיקיריה ממש קשה שלא עובר למרות טיפול תרופתי מוגבר ופרדניזון. האם עדיף להמתין עם השימושים הראושנים במכשיר לאחר שהמצב ירגע, או שאין שום סיכוי שהמכשיר ישיפיע על המערכת החיסונית או על האורטיקיריה? והאם זה כך גם לגבי נרוויו? כי חשבתי גם לקנות. תודה מראש

שלום שירי, אינני רואה שום קשר, לא אמורה להיות כל השפעה משני המכשירים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש