כאב ראש מתחי מזה הרבה מאוד שנים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/03/2021 | 19:59 | מאת: פא

לום, בן 47 מזה 25 שנה סובל מכאב ראש מתחי. עד לפני כחצי שנה הסתדרתי מעולה עם 25 מ״ג אלטרול ללא כאבים בכלל. לאחרונה חזרו הכאבי ראש (על בסיס יומי) ולכן העליתי בעצת הרופא את המינון ל 50 מ״ג שלא היה אפקטיבי ב 100% בהמלצת הרופא העליתי את המינון של האלטרול ל 75 מ״ג ואז לאחר שבוע הטינטון ממנו אני סובל מילדות מאוד התגבר. שאלתי האם התעצמות הטינטון עשויה להיות קשורה להעלאת המינון? הרופא בעבר כתב לי שאפשר לשקול לקחת דפלפט 500 מ״ג במקום האלטרול או זריקה של איימוביג. האם לדעתך יכול לעזור, מה עדיף ומה בנוגע לתופועת לוואי של הדפלפט או האיימוביג?

האימוביג אינו טיפול טוב לכאב ראש תעוקתי (מתחי) זהו טיפול ספציפי למיגרנה בלבד. אלטרול במינון גבוה גורם תופעות לוואי. יש אפשרויות נוספות פנה למומחה חכאבי ראש.

05/03/2021 | 09:23 | מאת: פא

אשמח אם תתיחס בתשובתך לדפלפט כאפשרות טיפול בכאב ראש מתחי?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש