זריקות ביולוגיות ודכדוך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/02/2021 | 19:59 | מאת: אלונה

שלום רב, המיגרנות נעלמו בעקבות זריקות. יותר נכון הכאב נעלם המיגרנות מגיעות( כל התופעות הנלוות למיגרנה קיימות). אך אני קולטת שמופיע דכדוך חזק מאוד. האם מוכר בהקשר לתרופה? או להעלמות חלק מהכאב? תודה רבה על כל תובנה.

נראה לי אלונה שמדובר על תופעות מיגרנה ללא הכאב, זוהי כנראה הטבה חלקית בלבד אך לא תופעת לוואי.

28/02/2021 | 06:03 | מאת: אלונה

תודה רב דר קוריצקי. גם אני מרגישה את מה שאמרת. מה עושים בדרך כלל במקרה של הטבה חלקית( מאוד) כזו? תודה רבה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש