כאבי ראש סחרחורות וצפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/02/2021 | 14:01 | מאת: שי

היי דוקטור, אני בן 30 בריא בדכ, יש לי תקופות של כמה ימים ברצף כאב ראש מין לחץ כזה לפעמים בכלל הראש ולפעמים רק באחד הצדדים ומידי פעם גם יחד סחרחורות וצפצופים באוזניים (לציין שאני רוכב על אופנוע כל יום ושם אטמי אוזניים כדי לא לפגוע השמיעה) לפני שנה עשיתי mri מוח אשר יצא תקין ולפני שבועיים עשיתי ct ראש שגם תקין.יש לדעתך מה זה יכול להיות מה כדאי לבדוק והאם מסוכן?

יתכן סוג של מיגרנה או כאב ראש תעוקתי הדמיות המוח שללו משהו מסוכן.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש