מיגרנות וכאבי ראש- התייעצות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/02/2021 | 14:29 | מאת: hello its me

שלום, אני מאובחנת עם מיגרנות כבר כמה שנים, התחיל כנראה לאחר תחילת נטילת גלולות, לא ברור כל כך. בהתחלה ההתקפים היו ממש בלתי נסבלים ועם הזמן פחת, CT ראש יצא תקין. לעיתים הכאבי ראש מאופיינים בחצי מהראש שכואב מאוד, לרוב באותו הצד, ולעיתים לדעתי נובע מצוואר תפוס. לאחר התייעצות עם רופאים נאמר לי שאין יותר מדי מה לעשות כנגד מיגרנות, חוץ מלקחת כדורים. השאלה שלי היא- יוצא שאני לוקחת כמות גדולה יחסית של כדורים (אקמול פוקוס, שום דבר אחר לא עוזר) שכן בלעדיהם המיגרנה פשוט לא עוברת, מנסיון (בערך 2-4 בכל פעם, לעיתים יותר בכאב ראש עקשני, כמובן עם מרווחי זמן מתאימים). בעקרון לאחרונה חווה כאבים בעיקר בתקופת מחזור והתדירות יחסית נמוכה אך לעיתים מחמיר. רציתי לדעת האם זה נשמע תקין, מצד אחד באמת אין ברירה אבל גם מדאיג אותי הכמות כדורים שצריכה ליטול בכל פעם שזה קורה. בנוסף- האם באמת יש קשר מוכח בין גלולות לכאבי ראש? לוקחת אותן מסיבה רפואית ולצערי יהיה מאוד בעייתי להפסיק, מודעת לכך שצריך להתייעץ עם רופא אישית אבל רציתי לקבל באופן כללי איזושהי חוות דעת בנושא. תודה רבה ויום טוב!

23/02/2021 | 16:37 | מאת: hello its me

שכחתי לציין- המיגרנות ללא אאורה.

אם התדירות יחסית נמוכה אין בעיה מיוחדת בנטילת משככי הכאב.כדאי לפנות למומחה לכאבי ראש כדי להציע טיפול מיטבי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש