טיפול ביולוגי -מספר שאלות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/02/2021 | 13:24 | מאת: משה

שלום רב, אני חולה בפיברומיאלגיה שנים רבות, מעי רגיש, חקדות ומיגרנה. הומלץ לי להתחיל זריקות ביולוגיות מחכה לאישור סופי של הקופה. רציתי לשאול האם אכן כפי שקראתי ברשת טיפולים ביולוגים (זריקות)עלולים להחליש את המערכת החיסונית?האם הכוונה לכל סוגי הטיפול הביולוגי? שאלה אחרת, האם כבר ישמם אנשים שלוקחים זריקות ביולוגיות מנסיונך והתחסנו לקורנה? האם אפשרי לשלב את חיסון והזיקות הביולוגיות? תודה רבה, משה

הטיפול הביולוגי הזה מכיל כבר הנוגדנים אינו זקוק לפעולתו לתפקוד המע' החיסונית ולכן כמובן לא מחליש אותה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש